Partner worden?

Wil je met jouw klas lid worden van de CoSpaces Community? Of een kennismakende workshop geven? Laten we partners worden!

De CoSpaces Community is een community, vraagbaak en online lesprogramma in één, gemaakt om programmeerskills en creativiteit te stimuleren. Zo bereiden we jongeren (ca. 10 t/m 17 jaar) een stukje beter voor op de toekomst. Jongeren kunnen individueel lid worden. Het is ook mogelijk om als schoolklas of codeclub lid te worden door partner te worden! De partnerprogramma’s zijn bedoeld voor o.a. scholen, bibliotheken en codeclubs.

Partnerprogramma's

Basis

Binnenkort beschikbaar

Wil je een inleidende CoSpaces Edu workshop geven? Of dit initiatief steunen? Help ons met verspreiden en ontvang de volgende voordelen.

*Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Pro

Nu beschikbaar

Jij en 29 leerlingen krijgen onbeperkt toegang tot de CoSpaces Community en pro-accounts voor CoSpaces Edu. (Prijzen per klas)

Indien gewenst:

Zoek je iets anders?

Nu beschikbaar

Sluiten de partnerprogramma’s niet goed aan op jouw wensen? Stuur ons een mailtje. We kunnen een persoonlijke offerte voor je maken.

Onderwijs door onze docenten?

Je wilt leerlingen uitdagen om 3D werelden te ontwerpen en programmeren. Met de ondersteuning van de CoSpaces Community proberen we dit zo makkelijk mogelijk te maken. Maar het kost natuurlijk wel wat tijd om je te verdiepen in het programma.

Daarom bieden we ook volledig verzorgd onderwijs aan. Bijvoorbeeld voor een hele projectweek, een gastles, of als invaldag op de basisschool.

Contact

Eerst meer weten? Mail naar mail@vrlearninglab.nl of stuur ons een appje.