SmartCamps

Wil jij leren hoe je robots programmeert? Of een 3D game maken die je met een Virtual Reality bril kan spelen?

Vinea Zomerkampen en VR Learning Lab Makers organiseren in de schoolvakanties SmartCamps waar jij unieke digitale vaardigheden opdoet. En een hoop lol beleeft met nieuwe vrienden met dezelfde interesses als jij!

Waar en wanneer?

We organiseren kampen in:

Amersfoort, Bussum, Den Haag, Eindhoven, Haarlem en Utrecht

Elke week van de zomervakantie hebben we kampen, de kaart hieronder geeft een overzicht.
 
 

Kies jouw SmartCamp

We bieden twee verschillende kampen aan. Je kunt aan de slag gaan met robots & slimme apparaten of jezelf onderdompelen in je eigen Virtual Reality game

Iets voor jou?

Zijn deze kampen iets voor jou? Volg onze checklist:

Door wie?

Het VR Learning Lab (de organisatie achter VR Learning Lab Makers) en VINEA slaan de handen ineen om gave SmartCamps te organiseren voor de nieuwsgierige creatieveling die niet houdt van stilzitten! 

Het VR Learning Lab

VR Learning Lab Makers is een initiatief van VR Learning Lab. Bij het VR Learning Lab helpen we scholen die nieuwe technologie als Virtual Reality willen inzetten voor leren en problemen oplossen. 

En we leren leerlingen de digitale vaardigheden van de toekomst. Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van ons onderwijs:

VINEA

VINEA organiseert al ruim 65 jaar zomerkampen voor kinderen. VINEA heeft het breedste aanbod in binnen- én buitenland. Watersporten, strandvakanties, talen leren, dieren verzorgen, outdoorvakanties, Tina-kamp, noem maar op! 

De SmartCamps zijn een unieke combinatie: jongeren leren nieuwe vaardigheden en hebben veel plezier tijdens de leukste week van het jaar hebben! Bekijk deze video maar eens:

Interesse?

Meld je gratis aan bij VR Learning Lab Makers en leer hoe je zelf een 3D wereld maakt. Of neem contact met ons op voor de speciale kortingscode!

Of boek direct een van de SmartCamps via deze knop: