SmartCamps

Heb jij wel eens een Virtual Reality (VR)-bril opgehad? Tof toch?! Tijdens dit kamp  ontwerp én programmeer je je eigen 3D-game. En daarna kun je jouw wereld ontdekken met een echte VR-bril. Wow!

De tweede helft van de week maak je kennis met onze robots. Je bestuurt ze en met codeblokken maak je de robot slim genoeg om zelf te rijden!

Vinea Zomerkampen en VR Learning Lab Makers organiseren in de schoolvakanties SmartCamps waar jij unieke digitale vaardigheden opdoet. En een hoop lol beleeft met nieuwe vrienden met dezelfde interesses als jij!

X

Waar en wanneer?

Deze zomer organiseren we kampen in Haarlem & Den Haag. 

Heb jij altijd al in een wereld rond willen lopen die je zelf hebt gemaakt? Met de tips en tricks van de programmeurs van het VR Learning Lab ga jij een week lang aan de slag met je eigen VR games

Je bedenkt en ontwerpt je eigen gamewereld, vervolgens voeg je codeblokken toe en ontpopt jouw wereld zich tot een echt interactieve game. Je speelt jouw én andere games met onze Quest brillen. 

In de tweede helft van de week ga je onder leiding van echte programmeurs een micro:bit programmeren. Die microcomputer is het brein van onze robot. Ontdek hoe je de robot op afstand bestuurbaar maakt. Je maakt een tekenrobot of je leert hoe de robot zelf door de wereld kan rondrijden!

Natuurlijk speel je ook in de echte wereld de leukste Vinea-spellen met de Vinea-reisleiding. Deze combinatie zorgt voor een onvergetelijke week!

Iets voor jou?

Zijn deze kampen iets voor jou? Volg onze checklist:

Door wie?

X

Het VR Learning Lab (de organisatie achter VR Learning Lab Makers) en VINEA slaan de handen ineen om gave SmartCamps te organiseren voor de nieuwsgierige creatieveling die niet houdt van stilzitten! 

Het VR Learning Lab

VR Learning Lab Makers is een initiatief van VR Learning Lab. Bij het VR Learning Lab helpen we scholen die nieuwe technologie als Virtual Reality willen inzetten voor leren en problemen oplossen. 

En we leren leerlingen de digitale vaardigheden van de toekomst. Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van ons onderwijs:

VINEA

VINEA organiseert al ruim 65 jaar zomerkampen voor kinderen. VINEA heeft het breedste aanbod in binnen- én buitenland. Watersporten, strandvakanties, talen leren, dieren verzorgen, outdoorvakanties, Tina-kamp, noem maar op! 

De SmartCamps zijn een unieke combinatie: jongeren leren nieuwe vaardigheden en hebben veel plezier tijdens de leukste week van het jaar hebben! Bekijk deze video maar eens:

Interesse?

Meld je gratis aan bij VR Learning Lab Makers en leer alvast een beetje hoe je zelf een 3D game maakt. 

Of boek direct een van de SmartCamps via deze knop: